The Institute of Internal Auditors The Institute of Internal Auditors Slovenski odsek Slovenski odsek
:) Na domačo stran Slovenskega odseka IIA Na stran Slovenskega inštituta za revizijo Članstvo v The Institute of Internal Auditors Izobraževanje, ki ga organiziramo Publikacije na temo notranjega revidiranja Standardi na temo notranjega revidiranja Mesečni sestanki Povezave na strani s sorodno vsebino :)


Tukaj se lahko prijavite v zaprti del spletnih strani

Prijava

Obvestila članom

Leta 2017

Leta 2016

Leta 2015

Leta 2014

Leta 2013

Leta 2012

Leta 2011


The Institute of Internal AuditorsSlovenski inštitut za revizijo

Uporabni programi

Maj je mednarodni mesec dvigovanja zavedanja o notranji reviziji!

Kot strokovnjak s področja notranje revizije igrate pomembno vlogo pri osveščanju in dvigovanju zavedanja o poklicu notranjega revizorja. Bodisi da ste aktivni član IIA ali šele začenjate delovati na področju notranjega revidiranja, vsak lahko stori nekaj za povečanje ozaveščenosti.

ECIIA Conference 2013, ViennaLahko prilagodite vaš e-poštni podpis in profile na socialnih oz. družbenih omrežjih na način, da dodate ikono, ki jo v mesecu maju uporabljajo notranji revizorji (prikazana spodaj). Lahko organizirate kosilo in skušate na vašem delovnem mestu razbliniti mite o notranjem revidiranju in razložiti vrednost, ki jo lahko z zadostnimi sredstvi prinese neodvisna funkcija notranje revizije. Lahko pripravite letake o poklicu notranjega revizorja in jih skupaj s kakšno sladko dobroto razdelite sodelovcem.

Skupaj izkoristimo priložnost promoviranja naše stroke sodelavcem in drugim zainteresiranim deležnikom. Dodatne ideje, vzorce programov, nasvete in predloge najdete na spletni strani IIAja (Building Awareness Toolkit).

23. junij 2017
Stran je prirejena za Internet Explorer 7 ali novejši ali Firefox verzije 2 ali novejši, Netscape verzije 6 ali več in ločljivost zaslona 800 x 600 pik.
Nekatere strani in obrazci uporabljajo tudi JavaScript.